Omnis Kindcentra

Contactgegevens

Adres
Egelantierstraat 9
4431 EP ‘s-Gravenpolder

Website
www.omniskindcentra.nl

Contactpersoon
Ilse Verschuren-Bruinooge
I.Verschuren-Bruinooge@omnisscholen.nl
0113-316350

Afbeelding volledige breedte

Over Omnis Kindcentra

Visie

Omnis heeft hoge verwachtingen van kinderen. We stemmen het aanbod af op hun mogelijkheden en behoeften. Kinderen bereiken de beste resultaten als ze eraan toe zijn. Wij werken met gemengde leeftijdsgroepen en individuele leerprogramma’s. We streven naar een verbinding van binnen- en buitenschooltijd. Buitenschools bieden we de kinderen activiteiten, waarmee zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

We bieden eigentijds onderwijs voor het kind van deze tijd en de volwassene van de toekomst. Omnis vernieuwt daarom continu haar lesmethoden en werkwijzen. We maken gebruik van moderne digitale leermiddelen en technologieën. Zo zijn de kinderen goed voorbereid op hun rol in de (kennis)maatschappij.

Onze kindcentra staan midden in de Borselse samenleving en dragen – door hun activiteiten – bij aan de leefbaarheid van de dorpen, nu en in de toekomst. We vinden het belangrijk dat ouders met jonge kinderen zich welkom voelen in de dorpen. In onze kindcentra leren kinderen van en met elkaar. Ze leren hulp geven en ontvangen, zodat ze goed voorbereid zijn op de participerende samenleving.

Kernwaarden

De kernwaarden van Omnis zijn ‘optimaal ontwikkel- en leerresultaat’, ‘klaar voor de toekomst’ en ‘samen’. Deze kernwaarden zie je bij Omnis overal terug.​​​​​​​​​​​​​​